Egyéb munkák

Grafikus facilitáció WeGrow tréning során

faciliting

Mindig is sokat segített nekem, ha összetett folyamatokat egyszerű, kedves, olykor humoros rajzok formájában tudtam papírra vetni, és idővel az is kiderült, hogy ez a képzések résztvevőinek is sokat tud segíteni.

A nagy méretű (A1) ívekre felkerült a napi programterv, a tevékenységek alatt felmerülő legfontosabb pontok, kiragadott elemek, és a helyszínen spontán kialakult kedves, humoros pillanatok is.
A grafikus facilitáció segít vizuálisan megjeleníteni egy csapat közös tanulásának folyamatát, konferencián elhangzott legfontosabb témákat, pontokat, vagy egy-egy “brainstorming” ülés folyamatát és eredményeit.

A rajzokból a képzés utolsó napján nyomtatott formában füzetet készítünk, amit a résztvevők haza visznek magukkal.

Tananyagok, tanulási segédletek illusztrálása

Közel 50 illusztrációt készítettem a SOTE laktációs tanácsadó képzési tananyagához, és ezek mellé egy különleges kártyacsomagot, szituációs gyakorlatokhoz.

Egyik kedvenc együttműködésem volt, aminek során rengeteget tanulhattam én is erről az igen fontos témáról. Nem tudok elképzelni ennél fontosabb ügyet.

A Létra munkafüzet egy remek lehetőség arra, hogy használója átrágja magát a felelősségvállalás felé vezető rögös úton és annak lépésein.

Mind könnyen zuhanunk bele olykor az áldozat-szerepbe, ahonnan nehéz a kiút, de ez a munkafüzet segíthet.

A munkafüzet készítői kedves barátaim, nagyon élveztem a közös munkát, az első karantén után 2020-ban készült el, én készítettem hozzá illusztrációkat.

Ide kattintva elérhető

“A ‘Létra’ munkafüzet egy személyes utazás, aminek során saját gondolataid és élményeid feldolgozásán keresztül foghatsz tervezésbe. A kijárási korlátozások idején született azzal a céllal, hogy megosszuk, amiben hiszünk és amivel dolgozunk. Képzéseink és csoportos coaching munkáink korlátozottá váltak, ezért arra gondoltunk, másképp osztjuk meg az eszközt, ami nekünk segít a mindennapokban.”

Szentendrei utcakép

Ez a grafika egyéni megrendelésre készült, ami design termékekre lett nyomva.
Elérhető a szentendrei Makrazsu boltban.

Coaching képzés segédleteinek illusztrációja

Hosszú éveken át foglalkoztam fiataloknak szóló képzési programok tervezésével és facilitálásával.

Ezekhez edukációs kártyacsomagot készítettem, plakátokat, poszereket, szórólapokat terveztem, és illusztrációkat készítettem a képzések során kiosztott gyakorlatokhoz.

Logótervezés

Logók tervezése

A logók megtervezését minden esetben közös ötletelés előzi meg.

Egy logóban sok minden benne van, és számomra a legfontosabb, hogy kifejezze mindazt, amit a megrendelő terméke/szolgáltatása hozzá tud tenni a világunk formálásához – vagyis, hogy kifejezze azokat a célokat, álmokat, ügyeket, amiért a megrendelő küzd.

Turista kártyákhoz rajzok

2022 nyarán készítettem 50-50 illusztrációt 2 különleges kártya csomaghoz: az egyik érdekes budapesti helyszíneket jelenít meg, a másik csomagban pedig olyan kártyákból lehet válogatni, amik apró ötletekkel segítik, hogy élvezni tudjuk a mindennapokat.

Tetoválás

Tetoválás

Lemosható és végleges tetoválások tervezése.