Gyakori kérdések

A kép árának átutalása utáni első munkanapon a printet elkészítem, majd a következő napon feladom postán. Attól függően, hogy a csomagnak mekkora távolságot kell megtennie, a szállítás több napig, akár egy hétig is eltarthat. A megrendelő e-mailben kap tájékoztatást arról, hogyan tudja nyomon követni a csomagot. 

A csomag kibontását követően, ha bármi szállítási hiba található a képen és az megrongálódott, kérlek azonnal készíts képeket, és még aznap e-mailben küldd el nekem pottymoments@gmail.com címre. Ezt követően van lehetőség a kép árának visszatérítésére, illetve a hibás kép vissza postázására, de a helyzet egyediségét tekintve erről a feleknek egyénileg kell megegyezniük. 

Kérlek, ez esetben is e-mailben jelentkezz mihamarabb. Mivel a megrendelhető képek limitált példányszámúak, ezért ilyen esetben vissza kell küldened nekem a képet. A postaköltség a megrendelőt terheli. Amennyiben a kép épségben visszaér a feladóhoz, annak teljes árát átutalással visszafizetem. 

A webshopban találsz olyan képeket, amiknek az eredeti verziója filctollal, papírra készültek, majd be lettek fotózva. Ezeknek a papír alapú verziója azért nem megvásárolható, mert egy idő után (egy éven belül) a színek kifakulnak. Amennyiben ezek közül rendelsz, egy digitalizált másolatot fogsz kapni, ami jó minóségű fotó papírra van nyomtatva.